Home Produktanmeldelser Decubal Basic Hand Cream

Decubal Basic Hand Cream

3
Decubal Basic Hand Cream

Decubal Basic Hand Cream

0.00

5.9

Effektivitet


6.2/10

Tid før resultat


4.7/10

Fugtbevaring


5.6/10

Pris


7.0/10


Produktbeskrivelse

Decubal Basic Hand Cream er en håndcreme, der er udviklet til at beskytte huden på hænderne, når denne er særligt udsat. Den er især velegnet til tør og følsom hud, samt børneeksem.

Håndcremen er rig på ingredienser: Naturlig olie fra blandt andet avocado plejer huden, E-vitamin giver ekstra fugt, hyaluronsyre hjælper med at binde fugten, og silicone som giver huden et beskyttende lag.

 

Virkning

Decubal Basic Hand Cream virker fugtgivende, beskyttende og plejende takket være dens unikke sammensætning af ingredienser. Cremen indeholder bl.a. følgende ingredienser:

 • Avocadoolie, der nærer huden
 • Oprenset lanolin, der har en blødgørende og plejende effekt på huden
 • Hyaluronsyre, der holder på fugten i huden
 • Silikone, der beskytter hudens overflade

Herudover indeholder cremen også vand (opløsende), caprylic/capric triglyceride (blødgørende fedtfase/olie), glycerin (fugtgivende) og isopropyl myristate (blødgørende).

Decubal Basic Hand Cream indeholder hverken farvestoffer, parfume eller parabener.

 

Anvendelse

Decubal Basic Hand Cream kan anvendes dagligt til at forebygge tørhed samt til at pleje tørre hænder. Håndcremen er særligt velegnet til tør og følsom hud, og kan anvendes af hele familien.

3 KOMMENTARER

 1. Effektivitet

  3

  Tid før resultat

  2.9

  Fugtbevaring

  4.5

  Pris

  4.4

  Ikke den bedste creme jeg har prøvet. Jeg synes den virker ALT for fedtet. Den trænger også kun meget langsomt ind i huden. Lidt klamt når man skal have handsker på om vinteren.

 2. Effektivitet

  7

  Tid før resultat

  6.8

  Fugtbevaring

  6.9

  Pris

  6.8

  Jeg synes den er ok. Den er i hvert fald bedre end mange af de andre håndcremer, jeg har prøvet. Jeg har især eksemhud på hænderne om vinteren, hvor den hjælper.

 3. Effektivitet

  7.2

  Tid før resultat

  3.3

  Fugtbevaring

  4.5

  Pris

  8.9

  Jeg synes at håndcremen fra decubal er god, men at den fedter en smule. Bruger den dog stadigvæk, fordi jeg de ander af samme kvalitet er meget dyrere.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here