Om boerneeksem.dk

Konceptet bag Boerneeksem.dk er, at samle så meget information som muligt om børneeksem.

Hjemmesiden består af en forside med en hovedartikel om børneeksem samt en samling af gode tips og råd fra brugerne. Herudover er der en lang række artikler om specifikke produkter, der kan anvendes til behandling af børneeksem.

 

Hvem står bag siden?

Jeg hedder Lise, er 38 år og er gift med Tom. Min mand havde børneeskem som barn, men det forsvandt heldigvis hurtigt. Sammen har vi to børn, Thomas og Eva, der begge har børneeksem.

Jeg har personligt læst enormt meget på nettet i håb om at finde den bedste behandling til mine børn. En opgave der desværre har vist sig at være meget vanskelig, frustrerende og tidskrævende.

Vi har startet denne hjemmeside som et forsøg på at samle vores egne erfaringer og kombinere dem med andre forældres og patienters. Når man søger information om børneeksem på dansk, finder man kun enkelte artikler af meget sporadiske karakter. Derfor besluttede vi, at vi ville forsøge at skabe en bedre informationskilde til alle dem, der leder.

Det er vigtigt at understrege, at vi ikke er læger og heller har nogen relevant uddannelse inden for sundhedsområdet (jeg er journalist og Tom arbejder med IT), men at vi alligevel føler, at vi har sat os grundigt ind i tingene, inden vi begyndte at udarbejde denne hjemmeside. I vores hovedartikel om børneeksem har vi i øvrigt sørget for at angive kilder, der hvor det har været muligt og har givet mening, og i slutningen af artiklen har vi også angivet generelle kilder og referencer.

Vi håber, at du vil bidrage med dine erfaringer i vores kommentarer, så vi sammen kan gøre hjemmesiden til den bedste danske informationskilde om børneeksem!