Home Produktanmeldelser Dermalog Flydende Sæbe

Dermalog Flydende Sæbe

0
Dermalog Flydende Sæbe

Dermalog Flydende Sæbe

7.3

Effektivitet


8.0/10

Skånsomhed


8.0/10

Fugtbevaring


6.0/10

Pris


7.0/10

Fordele

  • Mild og skånsom
  • Beregnet til håndvask, men kan også bruges i badet
  • Udviklet til særlig sart hudDermalog Flydende Sæbe er beregnet til daglig vask af hænderne, men kan også anvendes som kropssæbe under bruseren eller i karbadet.

Sæben er mild og skånsom, og velegnet til hele familien – inklusiv spædbørn samt børn med børneeksem. Den virker på samme måde som en cremesæbe takket være dens indhold af glycerin, som efterlader en blødgørende og beskyttende barriere, der er med til at holde på hudens fugtighed. Herudover giver sæben glat hud, samtidig med at den modvirker desuden kløe og udtørring. Sæbens pH-værdi er lav, hvilket bl.a. medvirker til, at den hurtigt gendanner og vedligeholder hudens overflade.

Dermalog Flydende Sæbe kan tåles af alle – inklusiv de fleste børn med eksem og allergikere. Sæben er også god til tør og sart hud, fordi den ikke virker udtørrende på huden. Den er også velegnet til vask af de intime områder, fordi den ikke har en udtørrerende effekt på slimhinderne.

Sæben er udviklet af danske hudlæger og er specielt tilpasset nordisk hud. Den er i øvrigt svanemærket og uparfumeret.

OBS: Dermalog Flydende Sæbe skal altid anvendes på våd hud.

Fås i pumpeflasker med 300 ml eller 500 ml.

Ingredienser: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glycoside, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Guar Hydroxypropyl Trimonium Chloride, Sodium Gluconate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here