Home Produktanmeldelser Dermalog Skin-cure

Dermalog Skin-cure

1
Dermalog Skin-cure

Dermalog Skin-Cure

0.00

7.7

Effektivitet


9.6/10

Tid før resultat


9.2/10

Fugtbevaring


5.0/10

Pris


6.8/10


Produktbeskrivelse

Dermalog Skin-cure er en fedtcreme med en særlig høj fedtprocent (63%), som er velegnet til meget eller ekstrem tør hud.

Cremen anvendes på mindre hudområder eller på tørre hudpletter på armene og benene, hvis der her er brug for ekstra pleje og fugttilførsel.

Hvis du skal opholde dig i koldt vejr, kan du med fordel også anvende Dermalog Skin-cure til at beskytte huden; smør cremen på de eksponerede hudområder (f.eks. hænderne) omtrent 20 minutter før du skal ud i kulden – på denne måde beskyttes huden mod udtørring og kuldeskader.

 

Virkning

Dermalog Skin-cure:

 • Virker straks – takket være dens indhold af naturlige hudlipider
 • Er langtidsvirkende – på grund af dens indhold af okkluderende lipider
 • Giver glat hud, og modvirker kløe samt udtørring – fordi den indeholder glycerin

 

Tørre og sprukne hænder

Hvis dine hænder er meget tørre, kan du bruge en smule Dermalog Skin-cure til blødgøre dem. Cremen har også en beskyttende virkning. Mange mennesker med tørre hænder har en tendens til at få røde eller endda blødende knoer, når vejret bliver koldere – også her kan cremen gøre en betydelig forskel. Herudover kan du Dermalog Skin-cure som supplement til visse former for medicinsk behandling – som f.eks. hvis du har håndeksem og behandles med en steroidcreme el.lign.

 

Steroidcreme

Når man behandles med steroidcreme, har huden normalt behov for ekstra tilførsel fugt og fedt. Dermalog Skin-cure kan her med fordel anvendes til tørre hudområder såsom hænder, næsebor, mundviger o.lign., som har tendens til at udtørre ved steroidbehandling.

 

Andre informationer

Dermalog Skin-cure

 • Har en pH-værdien på ca. 7
 • Indeholder ingen parfume, parabener eller konserveringsmidler
 • Er udviklet af danske hudlæger til nordisk hud
 • Findes i to pakningsstørrelser; tuber med hhv. 50 ml og 200 ml

1 KOMMENTAR

 1. Effektivitet

  10

  Tid før resultat

  9.8

  Fugtbevaring

  4

  Pris

  6.8

  Jeg fik anbefalet Dermalog Skin-cure af en veninde, som også har børneeksem (men meget værre end mig) og må sige, at den virkelig er god. Mit eksem kommer kun et par gange om året og det er der kun i 10 – 15 dage, før det forsvinder, men med denne creme kan jeg få varigheden helt ned på ca. 5 – 7 dage. Det har jeg aldrig kunne med andre cremer. Eksemet er desuden mindre rødt og kløende, når jeg bruger cremen fra Dermalog. De eneste andre cremer, der giver mig et lignende resultat er dem med binyrebarkhormon, men dem synes jeg ikke så godt om, fordi det virker som lige lovligt “meget”, når jeg har så få symptomer (jeg har set billeder af andres symptomer på nettet og også venindes hud når den er i udbrud, og det er meget slemmere!).

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here