Home Produktanmeldelser Kimovi Gel med salt

Kimovi Gel med salt

0
Kimovi Gel med salt

Kimovi Gel med salt

0.00

6.5

Effektivitet


8.0/10

Tid før resultat


8.0/10

Skånsomhed


6.0/10

Pris


4.0/10


Produktbeskrivelse

Kimovi Gel med salt er en barriere-gel, der lindrer og plejer problemhud. Gelen er fremstillet til pleje af følgende hudtyper:

 • Fedtet og uren hud
 • Bumser
 • Rødmende og/eller beskadiget hud
 • Skællende hud
 • Hovedbunden

Gelen virker lindrende på hudkløe, samtidig med at den stabiliserer huden og fremmer dens naturlige helingsproces. Gelen hæmmer bakteriers vækst og har en forebyggende effekt på infektioner. Gelen fungerer optimalt som supplement ved medicinsk behandling af hudproblemer, hvor gelen med fordel kan tages i brug i hvileperioderne.

 

Indhold

Kimovi Gel med salt har rensende og bakteriehæmmende egenskaber, men ikke indeholder fedt, og er derfor velegnet til uren og fedtet hud samt bumser.

Gelen efterlader en beskyttende barriere på huden, som har en langtidsvirkende effekt. Gelen indeholder glycerin, som er fugtgivende, men også ekstrakt fra Kigelia Africana, som virker kløelindrende og stabiliserende på hudens naturlige helingsprocesser.

Thermal Salt har en rensende og bakteriehæmmende virkning, men reducerer samtidig hudcelleproduktionen. Det er denne effekt, mange kender fra behandlingsrejser til f.eks. Det Døde Hav.

Hvis gelen anvendes ved åbne sår, kan dette give anledning til let svien, hvilket skyldes gelens høje indhold af Thermal Salt.

Kimovi Gel med salt indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer.

En tube Kimovi Gel med salt indeholder 150 ml.

Du finder en oversigt over alle ingredienser i bunden af denne artikel.

 

Hvad bruges gelen til?

Kimovi Gel med salt anvendes især ved:

 • Forskellige hudproblemer
 • Bumser
 • Fedtet hud
 • Tør og/eller irriteret hovedbund

Gelen kan med fordel anvendes som supplement ved medicinsk behandling af hudproblemer.

Kimovi Gel med salt er ikke specielt fremstillet til børn med børneeksem, men fordi den har hjulpet mange børn med eksem, er den et forsøg værd.

 

Anvendelse

Kimovi Gel med salt kan anvendes dagligt efter behov i disse områder:

 • Kroppen
 • Hovedbunden
 • Ansigtet

Gelen bliver på huden eller i hovedbunden, og forsvinder kun ved kontakt med vand (dvs. når den vaskes af). Den tørrer ind relativt hurtigt og smitter ikke af på tøj el.lign. Ved behandling af hovedbunden anbefales det, at man både bruger gelen om morgenen og om aftenen.

Gelen kan bruges på børn men bør være opmærksom på, at dens høje saltindhold kan medføre let svie, hvilket kan være ubehageligt for barnet.

 

Kombination med andre produkter

Kimovi Gel med salt indeholder intet fedt. Hvis der er behov for tilførsel af fedt eller fugt på huden, kan eventuelt bruge Kimovi Creme med salt om dagen og Kimovi Gel med salt om natten.

 

Ingredienser

Aqua, Mineral Salts, Kigelia Africana Fruit Extract, Glycerin, Alcohol, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Sodium Gluconate, Phenoxyethanol.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here