Home Produktanmeldelser Helosan Original Salve

Helosan Original Salve

0
Helosan Original Salve

Helosan Original Salve

0.00

7

Effektivitet


6.0/10

Tid før resultat


6.0/10

Fugtbevaring


6.0/10

Pris


10.0/10


Produktbeskrivelse

Helosan Original Salve lindrer og plejer irriteret hud, samtidig med at den styrker huden fremadrettet, hvilket bidrager genoprettelse af hudens naturlige balance. Salven kan anvendes til hudproblemer såsom smårifter, rødme, tør hud, skællende hud o.lign. Herudover er den også gavnlig ved forskellige hudlidelser – herunder mange tilfælde af børneeksem.

Helosan Original Salve kaldes også kopattesalve og er kendt af de fleste danskere. Den blev oprindeligt lanceret i 1947, som en salve til patte- og sårpleje på køer. Fordi salven er effektiv og sammensat af hudvenlige ingredienser, blev den med tiden også en populær salve blandt den almene befolkning.

OBS: Bemærk at Helosan Original Salve også findes i en 100% paraben-fri udgave kaldet Helosan Original Salve – Parabenfri, som kan købes her.

 

Anvendelse

Helosan Original Salve kan anvendes til tør, irriteret og følsom hud. Herudover ved mindre rifter og skader på huden. Den kan anvendes af hele familien – dagligt eller efter behov. Salven kan anvendes mennesker såvel som dyr.

Salven kan også anvendes på områder af huden, der er særligt udsatte for ydre påvirkninger – det kan f.eks. være hud der er eksponeret vejr og vind, eller hård og tør hud på hænder, fingre, albuer o.lign. Fordi den oprindeligt er udviklet som pattesalve kan den også anvendes på ømme brystvorter – også i forbindelse med amning.

 

Indhold

De to salver – Helosan Original Salve og Helosan Original Salve – Parabenfri – indeholder de samme ingredienser med undtagelse af en enkel: Polyaminopropyl Biguanide (den findes kun i Helosan Original Salve og ikke i den parabenfri version).

Ingredienserne er følgende: aqua, paraffinum liquidum, glycerin, cetyl alcohol, glyceryl stearate, peg-100 stearate, stearyl alcohol, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, eucalyptus globulus, sodium hydroxide, polyaminopropyl biguanide*.

* Dette findes kun i Helosan Original Salve.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here