Home Produktanmeldelser Krokodilleolie

Krokodilleolie

2
Krokodilleolie

Krokodilleolie

8.8

Effektivitet


10.0/10

Tid før resultat


10.0/10

Fugtbevaring


7.3/10

Pris


7.7/10Krokodilleolie udvindes af krokodillefedt, som ellers er et biprodukt, der indtil nu er blevet kasseret i forbindelse med forarbejdningen af krokodillekød. Nyere forskning har vist, at krokodiller har naturens stærkeste immunforsvar og at denne styrke muligvis har en sammenhæng med et bestemt stof, som findes i krokodillernes fedt. Tanken bag krokodilleolie som hudplejemiddel er derfor, at man får den gavnlige virkning af dette stof, når man anvender olien. Det bør nævnes, at denne gavnlige virkning ikke er videnskabeligt dokumenteret.

I forhold til børneeksem har nogle forældre oplevet, at deres børn med atopisk eksem får gode resultater ved behandling med olien.

Man ved, at krokodilleolie både indeholder mættede og umættede fedtsyrer, hvilket bl.a. inkluderer omega 3, 6, 7 og 9. Nogle af disse fedtsyrer skulle angiveligt have en gavnlig virkning på børneeksem.

 

2 KOMMENTARER

 1. Effektivitet

  10

  Tid før resultat

  10

  Fugtbevaring

  4.2

  Pris

  6.8

  Vi har haft gode resultater med brug af krokodilleolie i hovedbunden på min 3 årige søn. Før havde han store områder med børnesår, men efter vi er begyndt at bruge olien, går de hurtigt i sig selv, efter de er opstået.

 2. Effektivitet

  10

  Tid før resultat

  10

  Fugtbevaring

  10

  Pris

  8

  Jeg er helt vild med krokodilleolie. Og den fra kw er billigere og bedre end alle de dyre versioner, der findes rundt om på nettet!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here