Home Produktanmeldelser Locobase Fedtcreme

Locobase Fedtcreme

1
Locobase Fedtcreme

Locobase Fedtcreme

0.00

6.3

Effektivitet


5.6/10

Tid før resultat


5.1/10

Fugtbevaring


9.6/10

Pris


4.8/10


Produktbeskrivelse

Locobase Fedtcreme er en vandbaseret creme til meget tør hud, der beskytter og nærer huden. Dens fedtindhold er 70%. Det høje fedtindhold hjælper den bl.a. til at danne en beskyttende barriere på hudens overflade, hvilket forebygger udtørring. Herudover kan cremen anvendes til at beskytte huden fra eksterne påvirkninger såsom kulde, fugt, kemiske midler o.lign.

Locobase Fedtcreme er en af de mest anvendte cremer ved børneeksem og er i dag for mange nærmest en standard-creme til behandling af symptomerne. Dette skyldes bl.a. cremens effektivitet, men i høj grad også, at det ofte er den første creme, man anbefaler at afprøve (afhængig af børneeksemets sværhedsgrad – hvis huden er ekstremt tør, anbefaler man normalt Locobase Repair eller andre cremer). Det er dog langt fra altid den mest optimale creme i det enkelte sygdomstilfælde.

 

Virkning

Locobase Fedtcreme:

 • Nærer huden
 • Beskytter huden
 • Hjælper huden til at genoprette dens naturlige barriere
 • Forebygger udtørring af huden

Selvom cremen har et højt fedtindhold, lukker den ikke porerne til, men lader dem ånde.

 

Anvendelse

Locobase Fedtcreme kan anvendes dagligt eller efter behov. Ved dagligt brug anbefales 1 – 4 påsmøringer pr. dag.

Regelmæssig anvendelse af Locobase Fedtcreme bidrager til at holde huden blød, glat og smidig. Cremen kan både anvendes af børn og voksne, og på kroppen såvel som i ansigtet. Udover meget tør hud, egner den sig også til sart hud og eksemhud.

I koldt vejr kan Locobase Fedtcreme påføres omtrent 15 minutter før man skal opholde sig udendørs. Herved beskyttes huden yderligere mod påvirkningerne fra kulden.

Locobase Fedtcreme kan med fordel anvendes som beskyttende håndcreme, hvis du vasker hænder ofte, opholder dig meget i fugtige miljøer eller hyppigt anvender kraftige rengøringsmidler. I disse tilfælde kan cremen med fordel anvendes op til 6 gange pr. dag.

 

Indhold

Locobase Fedtcreme har et fedtindhold på 70%.

Den indeholder hverken parfume eller farvestoffer.

Cremen opbevares ved stuetemperatur.

1 KOMMENTAR

 1. Effektivitet

  5

  Tid før resultat

  4.9

  Fugtbevaring

  10

  Pris

  4.8

  Jeg har fået denne anbefalet til min søn af lægen. Indtil nu har jeg ikke set nogle store forskelle i hans eksem. Er der nogle andre der har erfaringer med denne creme?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here