Home Produktanmeldelser Locobase Repair

Locobase Repair

2
Locobase Repair

Locobase Repair

7.6

Effektivitet


9.1/10

Tid før resultat


8.0/10

Fugtbevaring


8.5/10

Pris


4.8/10


Produktbeskrivelse

Locobase Repair er en fedtcreme, der indeholder 63% fedt og anvendes til at reparere meget tør og skadet hud. Den er sammensat af de fedtstoffer, der naturligt findes i huden, hvilket bevirker, at den effektivt hjælper huden til at genoprette sin naturlige beskyttende barriere.

I mange tilfælde af børneeksem er Locobase Fedtcreme nærmest førstevalg, når behandlingen indledes – det er i hvert fald ofte den første creme, mange forsøger sig med. Locobase Repair anvendes især, når huden er virkelig tør eller når Locobase Fedtcreme (eller lignende cremer) ikke giver tilstrækkelig symptomlindring.

 

Virkning

Locobase Repair gør huden blødere, glattere og smidigere. Den tilfører huden en optimal kombination af de fedtstoffer, der naturligt er til stede i huden, hvilket bidrager til at genoprette en hudens barriere, idet den stimulerer hudens egen reparationsproces. Fedtstofferne har desuden en beskyttende virkning på huden, hvilket er vigtigt for, at huden kan få ro til at genoprette sin beskyttende barriere.

 

Anvendelse

Locobase Repair kan anvendes af børn og voksne, og i ansigtet samt på de øvrige dele af kroppen. Den er velegnet til hud, der er sart eller ramt af eksem.

En universalcreme der er perfekt at have i tasken, når det er nødvendigt at beskytte og reparere tørre hænder, neglebånd eller læber.Indiceret som tillægsbehandling ved atopisk eksem.

 

Indhold

Locobase Repair har et fedtindhold på 63%.

Den indeholder ikke parfume, farvestoffer, parabener eller nogle former for konserveringsmidler.

Cremen bør opbevares ved stuetemperatur.

2 KOMMENTARER

 1. Effektivitet

  9.1

  Tid før resultat

  8

  Fugtbevaring

  8.4

  Pris

  4.8

  De fleste har vel prøvet en locobase creme (det er i hvert fald mit indtryk, når jeg taler med andre atopikere eller læser på forskellige hjemmesider), men denne creme stødte jeg først på lang tid efter jeg havde prøvet den vanlige locobase fedtcreme. Umiddelbart synes jeg den virker bedre og mindre fedtet. Den er i hvert fald et forsøg værd, hvis man har gode resultater med den normale locobase fedtcreme.

 2. Jeg synes det er et meget godt produkt det virker i hvert faldf på min søn som har brugt det i snart et år så vidt jeg husker.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here